Gert Verhulst maakt zich ernstig zorgen: "Er zijn rampen aan het gebeuren" Royalty
Royalty

Gert Verhulst maakt zich ernstig zorgen: "Er zijn rampen aan het gebeuren"

Gert Verhulst maakt zich ernstig zorgen: "Er zijn rampen aan het gebeuren"

Gert Verhulst kan met Studio 100 de pretparken in ons land nog steeds niet openen. Zijn bedrijf staat dan nog sterk, maar vele andere bedrijven dreigen deze coronacrisis niet te overleven.

"Het grootste probleem voor ons als ondernemer is dat we niet weten wat er gaat gebeuren. We weten dat er tot 8 juni niets zal veranderen. Dan gaan er nieuwe maatregelen bekendgemaakt worden. De kans is klein dat er dan een concrete openingsdag vooropgesteld zal worden voor pretparken en de horeca", zegt Verhulst in De Rotonde op Radio 2.

"Dat is voor alle ondernemers het grote probleem: de onzekerheid en het gebrek aan perspectief. Er is niks aan te doen. Ik heb in de loop van de jaren geleerd om niet wakker te liggen van dingen die je niet kunt veranderen. Het is natuurlijk niet leuk. Wij zijn maar één van de zoveel ondernemers in Vlaanderen die graag terug aan het werk zullen gaan."

"Er zijn sociale bloedbaden en rampen aan het gebeuren. Wij zijn gelukkig een stevig bedrijf dat tegen een stootje kan, maar er zijn veel bedrijven die elke dag moesten knokken om te overleven. Voor hen gaat het nu niet eenvoudig zijn", weet Verhulst.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws