Inefficiënt Genk weet ook van Antwerp niet te winnen Sport

Inefficiënt Genk weet ook van Antwerp niet te winnen

KRC Genk en Royal Antwerp FC hebben elkaar zondagavond in evenwicht gehouden. De fiere competitieleider - mét zorgenkind Alejandro Pozuelo - verdiende op basis van het geleverde spel de drie punten, maar geraakte niet voorbij een sterk spelende Sinan Bolat.

In een gelijkopgaande eerste helft waren er enkele opgelegde kansen. Al na amper één minuut spelen kwam Antwerp opzetten, maar het passje van Refaelov richting Mbokani was niet op maat. Anders had hij de bal maar tegen de netten de duwen.

Nadien was het aan Genk. Eerst trapte Heynen van in de zestien onbesuisd over en op slag van rust moest Bolat een schitterende parade uit zijn handschoenen schudden om een kopbal van Dewaest uit zijn doel te houden.

Ito mist reuzekans

Na rust duwde Genk zijn tegenstander meer en meer achteruit, maar in doelpunten resulteerde dat niet. Invaller Ito liet zelfs van in de kleine rechthoek na om te scoren en zo eindigde de match op 0-0.