Vervelend voor Carl, de nieuwe liefde van Christophe uit ‘Blind Getrouwd’: “Met dit scenario had ik geen rekening gehouden” Buitenland
Buitenland

Vervelend voor Carl, de nieuwe liefde van Christophe uit ‘Blind Getrouwd’: “Met dit scenario had ik geen rekening gehouden”

Vervelend voor Carl, de nieuwe liefde van Christophe uit ‘Blind Getrouwd’: “Met dit scenario had ik geen rekening gehouden”

Een aantal weken geleden kondigde Christophe Ramont al aan dat hij opnieuw de liefde had gevonden. Op dat moment was het echter nog te vroeg om zijn vriend Carl te delen met de wereld.

Maar deze week vond het prille koppel het dus tijd voor Carl, de man die Christophes hart lijmde na ‘Blind Getrouwd’, om uit de anonimiteit te treden. “Omdat ik mijn liefde wil tonen. En omdat hij gezien mag worden”, aldus Christophe.

Al doemde er tijdens de eerste échte date tussen de twee een ‘awkward’ momentje op: toen Carl Christophe de vraag stelde waar hij het laatst op reis was geweest, kon deze laatste niet anders dan antwoorden dat dat zijn huwelijksreis met Nick (Laenen, aan wie Christophe gekoppeld werd in ‘Blind Getrouwd’, nvdr.) was. “Tja, met dat scenario had ik niet meteen rekening gehouden”, lacht Carl in Dag Allemaal.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws