Rachel Hazes doet bijzonder pijnlijke uitspraken over Monique Westenberg Buitenland
Buitenland

Rachel Hazes doet bijzonder pijnlijke uitspraken over Monique Westenberg

Rachel Hazes doet bijzonder pijnlijke uitspraken over Monique Westenberg

De relatiebreuk tussen André Hazes en Monique Westenberg zorgde voor veel ophef. Vooral omdat hij een relatie begon met Bridget Maasland.

Rachel Hazes, de moeder van André, begrijpt wel waarom er zoveel opschudding was. “Als je elke dag alles post op Instagram. Je hoeft ook niet alles te laten zien”, zegt ze in RTL Boulevard.

Waarna Rachel Monique weer harde steken geeft. “Ik draag Bridget Maasland een warm hart toe”, vervolgt ze. “Ik had met haar een leuke tijd en dat heb ik nog steeds. Ik ga haar nooit laten vallen."

Monique

Met Monique is het contact veel minder goed. "Al wordt hij 100 jaar met die vrouw, prima. Ik gun hem zijn geluk. Maar ik heb niet zoveel met Monique”, geeft ze toe. “Sorry, kon ik maar komedie spelen, dan was het allemaal makkelijker geweest. Het is een goede vrouw, maar ik moet er ook geen oordeel over vellen. Ik hoef er niet mee samen te wonen.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws