Bab Buelens ligt zwaar onder vuur: “Domme griet” Buitenland
Buitenland

Bab Buelens ligt zwaar onder vuur: “Domme griet”

Bab Buelens ligt zwaar onder vuur: “Domme griet”

Bab Buelens kwam na de kritiek op de anti-racismebetogingen met een duidelijke boodschap naar buiten. Ze verdedigde de grote massa, maar wordt nu zélf onder vuur genomen op de sociale media.

De Black Lives Matter-betogingen die afgelopen weekend plaatsvonden, zorgden voor heel wat opschudding. Veel mensen, waaronder ook de experten en virologen, vonden het niet slim om met tienduizend mensen op straat te komen. De strijd tegen het coronavirus is immers nog niet helemáál gewonnen.

Bab Buelens reageerde op deze commentaar door te stellen dat, áls er opnieuw een lockdown moest komen, dat dat niet alleen omwille van de vele betogers zou zijn. De ‘Familie’-actrice legt dan evenzeer de schuld bij mensen die "voor 40 man BBQ’s organiseren, of zij die een hele zondag enkel voor een nieuwe broek gaan shoppen en veel minder voorzorgsmaatregelen nemen."

Domme griet

Deze reactie schoot bij velen in het verkeerde keelgat, zo blijkt op de sociale media, en Bab moet haar goede bedoelingen nu ontgelden. “Wie kan zoiets nu goedkeuren?”, vraagt iemand zich luidop af. “Domme griet, denk een beetje na”, zegt een ander. “Je zou beter twee keer nadenken voor je zoiets schrijft”, klinkt het nog.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws