Uitzonderlijk weer: Zo warm wordt het vandaag en morgen Royalty
Royalty

Uitzonderlijk weer: Zo warm wordt het vandaag en morgen

Uitzonderlijk weer: Zo warm wordt het vandaag en morgen

Vandaag wordt het opnieuw zonnig onder een heldere hemel. We krijgen opnieuw hoge maxima: tussen 16 en 19 graden. De wind waait meestal zwak uit veranderlijke richtingen. Aan de kust kan een zeebries opsteken in de namiddag, meldt het KMI.

Vanavond en vannacht blijft het helder en rustig. Er is een kleine kans op wat nevel of een mistbank. De minima schommelen tussen -1 en +6 graden bij een zwakke wind uit zuidelijke richtingen.

Morgen krijgen we opnieuw zonnig en uiterst zacht weer. De maxima liggen opnieuw tussen 15 en 19 graden, bij een meestal zwakke wind uit zuidelijke of veranderlijke richtingen.

Frisser

Donderdag begint met eerst nevel en mist, vooral in het westen van het land. In het oosten zijn er aanvankelijk nog brede opklaringen. Later neemt overal de bewolking toe vanuit het westen en op het eind van de dag stijgt de kans op wat neerslag. Het wordt enkele graden minder zacht, met nog maxima tussen 8 en 13 graden. De wind is zwak tot matig en komt uit zuidwestelijke hoek.

Vrijdag is het meestal bewolkt en wat neerslag is nog mogelijk, vooral dan in het zuidoosten van het land. De maxima schommelen tussen 6 en 10 graden bij een zwakke tot matige noordwestenwind.

Zaterdag is het vaak bewolkt maar meestal droog. De maxima schommelen rond 12 graden in het centrum. De wind is matig en komt uit het zuidwesten.

Regen

Zondag trekt een Atlantische regenzone oostwaarts over ons land. Het is bijgevolg zwaarbewolkt met soms regen of buien. De maxima liggen rond 10 of 11 graden en er staat een stevige wind uit zuidwestelijke sector.

Ook op maandag kunnen storingen zorgen voor periodiek wat regen of buien. De maxima blijven rond 11 graden schommelen.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws