Marc Van Ranst vreest voor vakantiegangers: In Mallorca verdringen toeristen elkaar op luchthaven Buitenland
Buitenland

Marc Van Ranst vreest voor vakantiegangers: In Mallorca verdringen toeristen elkaar op luchthaven

Marc Van Ranst vreest voor vakantiegangers: In Mallorca verdringen toeristen elkaar op luchthaven

De grenzen zijn weer open en er zijn alweer heel wat toeristen op pad. Op de luchthaven van Mallorca waren er urenlange rijen van toeristen, die elkaar verdringen rond de balie waar de gezondheidsverklaringen uitgedeeld moeten worden.

De vluchten van het net geopende eiland komen nu enorm snel achter elkaar en er zijn slechts twee ambtenaren om de gezondheidsverklaringen door te nemen. Dat zorgt dus voor ellenlange files. Woensdag zou dat tot flink wat chaos geleid hebben.

Er is door de drukte geen tijd om de ingevulde formulieren door te nemen. Daardoor dreigen er toch zieke mensen op het eiland terecht te komen. Sinds de grenzen weer gestegen zijn, is het aantal passagiers op de luchthaven van Palma de Mallorca enorm gestegen.

Van Ranst

Gisteren waarschuwde Marc Van Ranst in VTM NIEUWS nog voor onveilige toestanden nu mensen weer op reis mogen gaan. Hij vreest dat vakantiegangers het coronavirus weer meebrengen naar België, net zoals na de krokusvakantie gebeurd is.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws