James Cooke hekelt de aanpak van zijn verloofde Dorian: “Dit is echt het mottigste spelletje dat er in relaties bestaat” Buitenland
Buitenland

James Cooke hekelt de aanpak van zijn verloofde Dorian: “Dit is echt het mottigste spelletje dat er in relaties bestaat”

James Cooke hekelt de aanpak van zijn verloofde Dorian: “Dit is echt het mottigste spelletje dat er in relaties bestaat”

James Cooke was te gast bij Kim Debrie in ‘De Zomers Van’ op Radio 2. Hier vertelde hij over de zomer van 2015, het jaar dat hij zijn verloofde Dorian ontmoette.

James kwam op dat moment net uit een relatie en was niet op zoek naar een nieuw lief, zo vertelt hij. “Maar toen ik op de repetitie kwam en ik zag de mooie man die Dorian is, tja, wist ik direct dat hij inderdaad mijn type was”, aldus James. Het moment dat ze elkaar toevallig aanraakten, vond James enorm spannend.

"Spannend én romantisch, op voorwaarde dat je niet 'hard to get' speelt. Dat is echt het mottigste spelletje dat er in relaties bestaat”, klinkt het.

Hard to get

"Als je 'hard to get' speelt, dan doe je dat net omdat je absoluut een relatie wil starten met die ander", zegt James. "En dat was bij mij niet het geval. Ik zag het als een vakantieliefde."

“Hoe dan ook: ik heb hem dat duidelijk gemaakt en hij heeft afstand genomen. Maar toen is hij dat spelletje beginnen te spelen. Daarom haat ik dat zo”, aldus James. “Want ik werd er helemaal gek van en heb uiteindelijk toegegeven. En kijk, nu 5 jaar later, gaan we trouwen!"

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws