AA Gent pakt uit: ''Nieuwe Kroos' moet Kums het vuur aan de schenen leggen' Sport
Sport

AA Gent pakt uit: ''Nieuwe Kroos' moet Kums het vuur aan de schenen leggen'

AA Gent pakt uit: ''Nieuwe Kroos' moet Kums het vuur aan de schenen leggen'

AA Gent is bezig aan een bijzonder straffe transferzomer. De Buffalo's stelden met onder andere Nurio Fortuna, Dino Arslanagic en Jordan Botaka al enkele stevige nieuwkomers voor. Daar komt nu ook de Duitser Niklas Dorsch bij.

Volgens Het Nieuwsblad en enkele Duitse bronnen is de transfer van Niklas Dorsch in elk geval rond. De middenvelder komt voor een bedrag van 3,5 miljoen euro van 1.FC Heidenheim en moet op het middenveld concurrentie bieden aan Elisha Owusu, Sven Kums en kapitein Vadis Odjidja.

Dorsch staat te boek als een bijzonder getalenteerde middenvelder. Het jeugdproduct van Bayern München doet met zijn onvermoeibaarheid en goede crosspasses zelfs wat denken aan Toni Kroos. Verschillende clubs uit de Bundesliga vissen in elk geval achter het net. De middenvelder is momenteel nog op vakantie in het Griekse Mykonos en trekt nadien naar de Buffalo's.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws