‘Temptation Island’-verleidster Eline doet een boekje open over Amber en Arda: “Daarom was er meteen gezeik achter de schermen” Buitenland
Buitenland

‘Temptation Island’-verleidster Eline doet een boekje open over Amber en Arda: “Daarom was er meteen gezeik achter de schermen”

‘Temptation Island’-verleidster Eline doet een boekje open over Amber en Arda: “Daarom was er meteen gezeik achter de schermen”

Als er één deelnemer van het laatste seizoen van ‘Temptation Island’ ons verbaasde, dan toch Arda. Hij en Elke namen deel zodat zij zich kon bewijzen tegenoverhem, maar uiteindelijk was hij het die een scheve schaats reed met verleidster Eline.

Ook na ‘Temptation Island’ bleef het niet stil rond Arda. Na zijn kort avontuurtje op het eiland met Eline, vond hij niet lang na thuiskomst zijn geluk bij een andere verleidster, Amber. Tussen de twee verleidsters bleek het van in het begin niet echt te klikken.

“We hadden meteen gezeik met elkaar achter de schermen”, zegt Eline aan YouTuber Dephlin Jacobs. “Er werd geroddeld over Amber, dat zij ‘fake’ zou zijn en ‘alles voor de show deed’. En toen ging zij ervan uit dat ík dat had gezegd, maar ik was het helemaal niet!"

10.000ste keuze

De laatste avond was ook één om in te kaderen. “Dat was de avond dat iedereen Arda een lapdance gaf, en zij als enige niet”, herinnert Eline zich. “Tja, Amber was toen zijn 10.000ste keuze. Dat vond ze heel erg. Ze gooide lampen omver enzo."

Populair

Laatste nieuws