VTM-kijkers hebben het helemaal gehad met viroloog Marc Van Ranst: “Stop deze clown terug in het circus” Buitenland
Buitenland

VTM-kijkers hebben het helemaal gehad met viroloog Marc Van Ranst: “Stop deze clown terug in het circus”

VTM-kijkers hebben het helemaal gehad met viroloog Marc Van Ranst: “Stop deze clown terug in het circus”

Marc Van Ranst heeft zich niet populair gemaakt bij de kijkers van VTM. In het ‘VTM Nieuws’ vertelde de viroloog onder meer dat de huidige coronacurve lager moet, zodat de aanloop naar de derde golf langer is.

De kijkers verwijten Marc Van Ranst dat hij vaak op zijn mening terugkomt – ze halen op de sociale media voorbeelden aan van uitspraken over mondkapjes – en noemen hem ‘mediageil’. “Is het mogelijk om deze clown terug in het circus te steken en een echte expert aan het werk te laten? En niet meer iemand die zichzelf graag bezig ziet, aub”, klinkt het streng.

“Die zegt dat gewoon zodat ze hem nog lang zouden uitnodigen in de tv-studio’s”, zegt een ander. “Als hij wat meer met zijn werk bezig zou zijn in plaats van met zijn politieke carrière, moet er geen derde golf komen."

“Niemand praat van een derde golf en hij, meneertje Van Ranst, de prof der amateurs, zal het eens zeggen”, aldus een tegenstander van de viroloog. “Wanneer gaan we deze kwakzalver in een dwanbuis steken?"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws