Elke maakt zich bijzonder nerveus in 'Blind Getrouwd': Dit is er aan de hand Buitenland
Buitenland

Elke maakt zich bijzonder nerveus in 'Blind Getrouwd': Dit is er aan de hand

Elke maakt zich bijzonder nerveus in 'Blind Getrouwd': Dit is er aan de hand

Een nieuwe stap is maandag aangebroken voor de koppels in Blind getrouwd: het samenwonen. Vanaf nu delen ze lief en leed onder hetzelfde dak. En moeten ze een evenwicht zien te vinden in hun drukke privé- en werkagenda’s.

Tim en Elke ontwaken voor het eerst in hun gezamenlijke appartement. Dat het goed zit tussen hen, is geen geheim. Ze kijken er allebei naar uit om te zien of het in het dagelijkse leven even vlot verloopt als op de huwelijksreis. Elke, die zelf nooit een hond heeft gehad, maakt kennis met het huisdier van haar man. “Het is wel even wennen, dat we daar ook rekening mee moeten houden. Ze is eigenlijk zo lelijk dat ze schattig wordt”, lacht ze.

In de zesde aflevering, op maandag 4 maart, maakt Elke ook kennis met Tims vrienden. Ze is zenuwachtig voor die vuurdoop.

Weinig tijd bij Lenny

Jolien en Lenny lachen en flirten er nog steeds op los. Genoeg tijd vinden voor mekaar kan misschien een moeilijker punt worden, want Lenny werkt ’s avonds in zijn frituur en daarna geeft hij ook nog voetbaltraining. Jolien maakt van de gelegenheid gebruik om bij te praten met een vriendin en te vertellen hoe de huwelijksreis was.

Stijn leidt Joke rond in zijn appartement. “Daar staat Lego van Lord of the Rings, Star Wars,… Het valt echt wel op dat ik wat ‘fantasy minded’ ben”, lacht Stijn. Benieuwd hoe Joke erop zal reageren.

Victor en Line praten met expert Wim Slabbinck over de vraagtekens die ze beiden hadden op huwelijksreis.

Aflevering 6 van Blind getrouwd, maandag 4 maart om 20.35 uur bij VTM.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws