'Grote uitverkoop Real Madrid is erg slecht nieuws voor Thibaut Courtois' Sport
Sport

'Grote uitverkoop Real Madrid is erg slecht nieuws voor Thibaut Courtois'

'Grote uitverkoop Real Madrid is erg slecht nieuws voor Thibaut Courtois'

Real Madrid maakt een belabberd seizoen door. Afgelopen woensdag verloor de Madrileense topclub in het eigen Santiago Bernabéu nog met 0-3 van eeuwige rivaal FC Barcelona. Voorzitter Florentino Perez wil daarom drastisch ingrijpen.

In dit artikel kon je al lezen dat Perez van plan is om zowel Keylor Navas, Toni Kroos, Casemiro als Dani Carvajal aan de kant te schuiven. Bovendien hangt ook een vertrek van Marcelo in de lucht.

Tel daar nog eens bij dat Real een nieuwe centrale verdediger wil halen en je komt al snel tot de conclusie dat Thibaut Courtois vanaf volgend seizoen een quasi volledig nieuwe achterhoede voor zich krijgt.

Volgens verschillende Spaanse media is de grote uitverkoop die Perez plant dan ook slecht nieuws voor Courtois. De Belgische doelman zal straks moeten wennen aan allemaal nieuwe verdedigers. Aan hem om daar goed mee om te gaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws