Erg moeilijke periode voor Kirsten Janssen uit ‘The Sky Is The Limit’: “Heel zwaar, echt een hel” Buitenland
Buitenland

Erg moeilijke periode voor Kirsten Janssen uit ‘The Sky Is The Limit’: “Heel zwaar, echt een hel”

Erg moeilijke periode voor Kirsten Janssen uit ‘The Sky Is The Limit’: “Heel zwaar, echt een hel”

Zeggen dat Kirsten Janssens tot dusver een onrustig leven heeft gehad, zou een geweldig understatement zijn. Huiselijk geweld, anorexia, een zelfmoordpoging… Ze heeft het allemaal meegemaakt. Kirsten belandde op een bepaald moment dan ook in de psychiatrie.

Na haar opname begon dan ook nog eens de coronacrisis en de daaropvolgende lockdown. “Het was zwaar, echt een hel”, laat Kirsten weten in Story. “Het was mijn tweede verblijf in de psychiatrie, in januari en februari van dit jaar. De eerste keer heeft de opname niet geholpen, nu wel."

Door de coronacrisis ging bovendien haar zaak, een online shop met kleren uit Spanje, overkop. “De grenzen waren dicht en ik kreeg geen nieuwe voorraad meer. Geen inkomen, heel veel uitgaven: uiteindelijk beland je in een heel diepe put”, zegt Kirsten. “Maar ik heb niet het gevoel dat ik gefaald heb in het leven, ik heb tenminste geprobéérd."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws