André Hazes heeft een duidelijke boodschap voor zijn ex Bridget Maasland: “Zo iemand kan zij nu wel gebruiken” Buitenland
Buitenland

André Hazes heeft een duidelijke boodschap voor zijn ex Bridget Maasland: “Zo iemand kan zij nu wel gebruiken”

André Hazes heeft een duidelijke boodschap voor zijn ex Bridget Maasland: “Zo iemand kan zij nu wel gebruiken”

André Hazes onderging de laatste maanden een heuse transformatie. De zanger sloeg aan het sporten en houdt er de levensstijl van een bodybuilder op na.

Een heel verschil met zijn vroegere levensstijl, waarin vooral wilde feestjes voorop stonden. “Ik heb sporten altijd leuk gevonden, maar door mijn werk was het nachtleven altijd net iets interessanter”, bekent Dré in Nieuwe Revu. “Ik ben altijd best wel wild geweest en in de korte periode dat ik met Bridget Maasland samen was, kon dat ook heel goed."

Uiteindelijk kwam André erachter dat hij iemand als zijn huidige vriendin, Monique Westenberg, nodig heeft die hem steeds kan redden. “Terwijl ik daarvoor altijd dacht dat ze aan het zeiken was."

Volgens de Nederlandse ‘Leef’-zanger kan ook Bridget Maasland wel een Monique in haar gebruiken. “Dat geldt voor Bridget ook. Zij is net zo wild en heeft eveneens iemand nodig die voor haar zorgt."

Populair

Laatste nieuws