Opnieuw ferme mokerslag voor boer Stephan uit ‘Boer Zkt Vrouw’ Royalty
Royalty

Opnieuw ferme mokerslag voor boer Stephan uit ‘Boer Zkt Vrouw’

Opnieuw ferme mokerslag voor boer Stephan uit ‘Boer Zkt Vrouw’

Boer Zkt Vrouw’ draaide voor paardenboer Stephan niet uit op het liefdesavontuur waarop hij gehoopt had. Thuisgekomen in Canada was ook geen pleziertje. Eens weer daar, stapelden de problemen zich op.

Zo brandde op oudejaarsdag zijn schuur af. Zijn tractor, kano en werkgerief: allemaal ging het op in vlammen. Daarbovenop bedraagt de schade niet minder dan 100.000 euro. Maar dat is niet de enige pech die Stephan te verwerken kreeg.

“Aan het einde van de winter heeft de carport waar mijn trailer en tractor normaal staan het begeven onder de zware sneeuwval. Ja, het is al een wreed goed jaar geweest”, zegt Stephan op ironische toon aan Dag Allemaal.

Ook werkt de hevige regenval van de laatste tijd hem tegen in de uitbouw van zijn ranch én kreeg hij onlangs nog een tak in zijn linkeroog. “Je weet wat ze zeggen, hè: een ongeluk komt nooit alleen”, aldus Stephan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws