Leko heeft nieuw probleem bij Club: "Zijn situatie is een moeilijk verhaal" Sport
Sport

Leko heeft nieuw probleem bij Club: "Zijn situatie is een moeilijk verhaal"

Leko heeft nieuw probleem bij Club: "Zijn situatie is een moeilijk verhaal"

Het was tot nu toe een seizoen met vallen en opstaan voor Club Brugge. De regerende landskampioen presteerde de voorbije maanden erg wisselvallig. Er was ook één constante factor: Brandon Mechele.

Het blauw-zwarte jeugdproduct speelde zo goed als iedere wedstrijd, maar sukkelt nu wel al een tijdje met de schouder. Tijdens de competitiewedstrijd tegen Lokeren ging Mecheles schouder uit de kom en sindsdien ondervindt hij toch wat hinder. Voor het treffen met STVV zit de verdediger zelfs niet in de wedstrijdselectie.

Een nieuw probleem voor trainer Ivan Leko. “We moeten het week per week bekijken met Brandon”, aldus Leko volgens Het Nieuwsblad. “Een operatie tijdens het seizoen is nog steeds uitgesloten omdat we geen keuze hebben. Dan is hij drie maanden out."

"Het zal altijd een risico blijven"

"De medische staf werkt elke week keihard om hem klaar te krijgen en ook Brandon geeft meer dan 100 procent om elke week te spelen. Het zal altijd een risico blijven, maar we wisten op voorhand dat zijn situatie een moeilijk verhaal zou worden."

Leko hoopt dat andere spelers nu opstaan en zich bewijzen. "Brandon is gewoon super belangrijk voor ons. Langs de andere kant is dit een kans voor anderen om zich te tonen. We zijn een topclub en er is kwaliteit genoeg.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws