Ingeborg doet erg pijnlijke onthullingen over haar relatie Buitenland
Buitenland

Ingeborg doet erg pijnlijke onthullingen over haar relatie

Ingeborg doet erg pijnlijke onthullingen over haar relatie

Ingeborg (53) heeft in een eerlijk interview met De Morgen toegegeven dat ze niet altijd trouw is gebleven aan haar man Roland Keyaert. De twee zijn al 32 jaar samen.

“We hebben als koppel heel uitdagende periodes meegemaakt. Dat ik me afvroeg: is dit het nu? Is dit de realiteit waarin ik wil leven? We hebben elkaar gekwetst, er was ontrouw", vertelt Ingeborg.

"Maar hoe kon het ook anders? Ontrouw was een logische afspiegeling van hoe ik mij voelde. Ik was al zo lang ontrouw aan mezelf, ik wist niet meer wat mijn prioriteiten waren. Tot we ons afvroegen: wat zou er gebeuren als niets ons nog bindt?"

“Op een bepaald moment hebben we dan ook alles verkocht vanuit het idee: het materiële is geen reden om samen te blijven, waarvoor gaan we kiezen als we echt vrij zijn? Dat hele proces hebben we samen doorgemaakt. In elk geval, acht jaar geleden hebben we besloten om samen all the way verder te gaan", besluit Ingeborg.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws