Tim De Pril uit 'Temptation Island' verbaast iedereen met buitengewone prestatie: “Ik ben hier heel fier op” Buitenland
Buitenland

Tim De Pril uit 'Temptation Island' verbaast iedereen met buitengewone prestatie: “Ik ben hier heel fier op”

Tim De Pril uit 'Temptation Island' verbaast iedereen met buitengewone prestatie: “Ik ben hier heel fier op”

In een vorig leven was Tim De Pril een echte rebel. Hij werd bekend door zijn twee deelnames aan ‘Temptation Island’ en relaties met onder meer Ann Van Elsen. Zijn wilde haren lijkt Tim helemaal kwijt te zijn.

Tim is nu drie jaar getrouwd met Melissa en samen hebben ze twee kinderen: Louis (bijna 3) en Charlie (20 maanden). Op zijn achtendertigste mist hij de wilde feestjes niet. Hij stort zich ook helemaal op zijn nieuwe hobby: lopen. “Normaal ging ik in april een marathon in Wenen lopen, maar dat ging dus niet meer."

“Ik ben wel blijven trainen, mijn nieuwe doel was vijftig kilometer lopen. En het is me nog gelukt ook", vertelt Tim in Story. "Ik vertrok om zes uur ’s ochtends in Dilbeek en vijfenhalf uur later eindigde ik bijna in La Louvière. Daar ben ik heel fier op! Jammer genoeg heb ik voorlopig geen tijd meer om te lopen. Ik focus me nu op mijn tattoozaak", besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws