Meghan Markle en prins Harry onder vuur na omstreden beslissing: “En dat terwijl zo veel mensen aan het lijden zijn” Buitenland
Buitenland

Meghan Markle en prins Harry onder vuur na omstreden beslissing: “En dat terwijl zo veel mensen aan het lijden zijn”

Meghan Markle en prins Harry onder vuur na omstreden beslissing: “En dat terwijl zo veel mensen aan het lijden zijn”

Prins Harry en Meghan Markle verkasten uit hun huurhuis en kochten een ruime villa voor zichzelf het Californische Montecito. Dat de hertog en hertogin van Sussex er warmpjes bijzitten mag wel blijken: ze kochten hun nieuwe stulpje voor een slordige 12,5 miljoen euro.

Hun nieuwe woonst is zo’n 1700 vierkante meter groot, telt zestien ‘bathrooms’ en maar liefst negen slaapkamers. Iets tekortkomen zullen ze dus niet snel in hun luxueuze villa. Het nieuws van de aankoop was nog maar net bekendgemaakt, of er kwam al heel wat commentaar op. “Perfecte timing: terwijl miljoenen Amerikanen aan het lijden zijn, dwepen zij met hun rijkdom”, klinkt het in de reacties. “Dit toont nog maar eens hoe groot de kloof is tussen rijk en arm.”

“Dit is totaal ongepast", wordt er ook geopperd. "Wie kan er in godsnaam zo’n huis betalen?” “Ach, ze kopen dat toch gewoon met het geld dat hun familie stal van andere landen 100 jaar geleden”, antwoordt iemand fijntjes.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws