Gruwelijke misser Sterling breekt City en De Bruyne zuur op, Lyon stoot door Sport
Sport

Gruwelijke misser Sterling breekt City en De Bruyne zuur op, Lyon stoot door

Gruwelijke misser Sterling breekt City en De Bruyne zuur op, Lyon stoot door

Olympique Lyon en Jason Denayer staan in de halve finales van de Champions League. Het tactische plannetje van coach Rudi Garcia klopte compleet, Man City speelde flauw en vond geen oplossingen.

Lyon begon gretig aan de partij en had Man City meteen bij het nekvel. Halverwege de eerste helft kwam de Fransen op voorsprong via Cornet. Na de rust begon Man City onder impuls van Kevin De Bruyne dan toch vooruit te voetballen. Het was de Rode Duivel die voor een knappe gelijkmaker aantekende.

Wat nadien volgde was een mix van pech en geklungel. The Citizens leken op weg om op en over Lyon te gaan, maar het omgekeerde gebeurde. Na een snelle omschakeling bleef Toko Ekambi -die buitenspel stond- slim van de bal. Dembélé nam het leer wel mee en knalde oog in oog met Ederson binnen.

Sterling met een gruwelijke misser

Vijf minuten voor tijd leek Manchester City toch weer terug te keren. Een voorzet kwam tot bij Sterling die de bal, maar in het lege doel hoefde binnen te schuiven. Dat lukte niet, de Engelse international trapte over. Meteen aan de overkant ging Ederson in de fout en opnieuw was daar Dembélé om te profiteren: 1-3! Exit De Bruyne dus, Lyon neemt in het in de halve finales op tegen Bayern München.

Populair

Laatste nieuws