Karen Damen beleeft emotioneel moment: “Dit is echt niet evident voor hen” Buitenland
Buitenland

Karen Damen beleeft emotioneel moment: “Dit is echt niet evident voor hen”

Karen Damen beleeft emotioneel moment: “Dit is echt niet evident voor hen”

De liefde: het mooiste dat er is! Maar voor heel wat mensen is het allesbehalve evident om de liefde van hun leven tegen te komen. Bij hen staat immers een beperking of stoornis het vinden van een partner in de weg.

Meer dan 50% van de mensen in deze situatie geeft aan dat ze zich regelmatig eenzaam voelen. Daarom openen Ruth Beeckmans en Karen Damen met 'Cupido Ofzo' een uniek, tijdelijk datingbureau en organiseren ze samen met hun ploeg dates op maat. Ze zorgen ervoor dat de aanpak bij iedere single even uniek is als de single zelf en ze begeleiden de vrijgezellen bij hun eerste stappen in het daten.

Ruth Beeckmans en Karen Damen proberen enkele enthousiaste, innemende en leuke mensen die verlangen naar liefde met een grote L maar daarin gedwarsboomd worden door hun beperking of stoornis, te helpen bij hun zoektocht. Ze stippelen niet alleen dates op maat uit, maar zijn onderweg ook de liefdevolle, supporterende en steunende compagnons de route.

Karen Damen: “Het wordt een heel plezant en leerrijk avontuur. Het is superfijn om hier deel van uit te maken. Ik vind het hartverwarmend en interessant om deze toppers op pad te zetten en te begeleiden in zoiets moois als de liefde. Iets wat voor niemand evident is maar voor hen écht niet."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws