Monique Westenberg heeft slecht nieuws over haar kinderwens met André Hazes: “Het is heel erg” Royalty
Royalty

Monique Westenberg heeft slecht nieuws over haar kinderwens met André Hazes: “Het is heel erg”

Monique Westenberg heeft slecht nieuws over haar kinderwens met André Hazes: “Het is heel erg”

Dat André Hazes en Monique Westenberg graag een broertje of zusje willen voor hun zoontje Dré, is geen geheim. Dat Monique moeilijk zwanger raakt, is dat evenmin. Ze ziet dan ook op tegen een zwangerschapstraject.

"Het is nog steeds onze wens, en we durven er weer over te praten”, zegt Monique in Beau Monde. “Het zit natuurlijk wel aan een ICSI­-traject vast. Het is bij ons geen kwestie van even met elkaar het bed induiken en je hebt een kind. Ik moet dan ook weer hormonen spuiten, wat heel heftig is. Ik voel me slecht daardoor, ik blaas op en krijg heel erge migraine. En als het mislukt, moet dat alles weer opnieuw."

Hoe moeilijk het ook wordt, Monique heeft alles over voor haar gezin. “Maar als je ziet wat je er allemaal voor terugkrijgt, heb ik dat er met alle liefde voor over”, klinkt het. “Ik gun kleine André een broertje of zusje, hij is zo leuk met andere kindjes."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws