Dramatische periode zorgt voor drastisch besluit in leven van Walter Grootaers Buitenland
Buitenland

Dramatische periode zorgt voor drastisch besluit in leven van Walter Grootaers

Dramatische periode zorgt voor drastisch besluit in leven van Walter Grootaers

Er is voor Walter Grootaers toch heel wat gebeurd dit jaar. Zijn twee jaar jongere broer overleed en wat later werd hij ook nog eens besmet met het coronavirus. Dat heeft Walter toch wel anders doen kijken naar zijn leven.

"Ik ben niet gezonder gaan leven of zo, maar zijn overlijden én het coronavirus hebben me wel aan het denken gezet. Na die zeven dagen in het ziekenhuis moest ik thuis twee weken in quarantaine, afgezonderd in de logeerkamer. Voor het eerst sinds lang had ik het gevoel dat ik tijd had voor mezelf", legt Walter uit in Dag Allemaal.

"Ik heb zo al geen rustige geest, en ben professioneel altijd heel druk bezig geweest. "Tijdens die verplichte pauze kwam ik tot de conclusie: niets moet, alles mag", vervolgt Walter. "Dus ik wil nu op een andere manier - meer emotioneel betrokken - met de kinderen bezig zijn. Al besef ik dat ik hen ook moet kunnen loslaten. Maar ook de Kreuners horen er nog bij: in het najaar wil ik met de mannen toch opnieuw in een repetitiekot duiken om te zien wat we nog hebben aan ideeën."

Populair

Laatste nieuws