Serieuze ontnuchtering na belangrijke beslissing van Koen Wauters: “De magie was gewoon weg” Buitenland
Buitenland

Serieuze ontnuchtering na belangrijke beslissing van Koen Wauters: “De magie was gewoon weg”

Serieuze ontnuchtering na belangrijke beslissing van Koen Wauters: “De magie was gewoon weg”

Koen Wauters was in de jaren negentig al een van de gezichten van VTM. Na de ‘Super 50’ volgde ‘Familieraad’, ‘Binnen zonder Bellen’ en ‘Kriebels’.

'Kriebels' was een komisch programma dat op zondagavond werd uitgezonden en waar de actualiteit op de korrel werd genomen. Gasten als Els De Schepper, Carry Goossens en An Nelissen moesten krantenkoppen aanvullen, voerden kleine sketches op en zongen af en toe een liedje. Het was een groot succes voor de zender, maar toch werden er maar vier seizoenen van gemaakt.

“Ik weet dat VTM er nog graag mee verder wilde. Maar Koen had geen zin meer”, herinnert Carry Goossens zich in Dag Allemaal. “Hij heeft daarna ‘Koen & The Gang’ gemaakt, een spin-off van ‘Kriebels’ waarin opnieuw gelachen werd met de actualiteit. Alleen was het panel vervangen door onbekende, jonge acteurs. De magie was weg, en ‘Koen & The Gang' werd al na vier of vijf afleveringen afgevoerd."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws