Standard en KRC Genk delen de punten na zeer flauwe topper Sport
Sport

Standard en KRC Genk delen de punten na zeer flauwe topper

Standard en KRC Genk delen de punten na zeer flauwe topper

De eerste wedstrijd van deze zondagnamiddag was niet meteen om over naar huis te schrijven. Standard en KRC Genk waren niet bij machte om een vermakelijke partij om de mat te leggen.

Standard-doelman Arnaud Bodart had erg weinig weg, Danny Vukovic nog minder. De Limburgers begonnen net wat scherper aan de partij met mogelijkheden voor Bongonda en Dessers, maar nadien viel het compleet stil. Een doelpunt van Maxime Lestienne werd afgekeurd door hands van Felipe Avenatti in de fase voordien.

In de tweede helft viel er zowaar nog minder te beleven. Standard had net wat meer de bal, maar het was wel KRC Genk dat als enige kon dreigen. Bodart moest attent zijn op een poging van Onuachu, een mogelijke strafschop voor KRC Genk werd door ref Laforge terecht omgezet in een vrije trap die overigens niets opleverde.

Troosteloze 0-0

Met de invalbeurt van Cop en Oulare hoopte Standard-coach Philippe Montanier om toch de bakens nog te verzetten. Die laatste kwam met een kopbal nog dicht bij een doelpunt, maar de bal ging over. Amallah kreeg in de slotminuut nog een erg lullige rode kaart, na een trap uit frustratie op de cornervlag gaf Laforge hem zijn tweede gele karton. Beide teams moeten zo tevreden zijn met een punt en staan in de linkerkolom van het klassement. Standard is het maximum van de punten wel kwijt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws