Bayern München knokt zich voorbij PSG en pakt zesde Champions League-trofee Sport
Sport

Bayern München knokt zich voorbij PSG en pakt zesde Champions League-trofee

Bayern München knokt zich voorbij PSG en pakt zesde Champions League-trofee

Bayern München heeft voor de zesde keer in de clubhistorie de eindzege in de UEFA Champions League beet. In de finale deed PSG z'n uiterste best, maar raakte niet voorbij het Duitse collectief.

Het begin van de partij was evenwichtig, de spanning droop er werkelijk vanaf. Bayern had het meeste balbezit en kon ook een eerste keer dreigen. Lewandowski draaide zich met de rug naar doel en trapte tegen de paal. Aan de overkant kreeg Mbappé na slecht uitverdedigen plots een vrije schietkans, maar Neuer lag in de weg.

Na de pauze groeide Bayern en dat resulteerde in de openingsgoal. Coman kopte na een knappe voorzet de 0-1 tegen de touwen. PSG had nadien geen verhaal meer en zag hoe Bayern de bal compleet monopoliseerde. De sterren van PSG konden geen kansen meer creëren, Bayern pakt zo voor het eerst sinds 2013 de eindzege van het meest prestigieuze toernooi ter wereld, PSG druipt af en zal het volgend jaar opnieuw moeten proberen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws