Barcelona wint opnieuw in Bernabéu en telt Real definitief uit in titelrace Sport
Sport

Barcelona wint opnieuw in Bernabéu en telt Real definitief uit in titelrace

Real Madrid mag de titeldroom definitief opbergen. Real verloor voor de tweede keeri n minder dan een week tijd de Clasico tegen Barcelona. Ditmaal won Barça met 0-1 dankzij een doelpunt van Ivan Rakitic.

Eerder deze week had Barcelona met 0-3 gewonnen in Bernabéu en bereikte zo de finale van de Copa del Rey. Barça zette ook een hele grote stap richting titel dankzij deze overwinning.

Rakitic scoorde het enige doelpunt van de wedstrijd. Oog in oog met Thibaut Courtois bleef hij kalm en werkte hij uitstekend af. Dat was allemaal in de eerste helft waarin Sergio Ramos nog aan een rode kaart ontsnapte na een slag richting Lionel Messi. Real probeerde nog wel in de tweede helft, maar was toch niet sterk genoeg om nog langszij te komen.