'Club Brugge heeft gigantisch probleem in aanloop naar play-offs' Sport
Sport

'Club Brugge heeft gigantisch probleem in aanloop naar play-offs'

'Club Brugge heeft gigantisch probleem in aanloop naar play-offs'

Club Brugge won zaterdag met het kleinste verschil van STVV en nadert zo tot op zes punten van leider KRC Genk. Mochten de play-offs nu beginnen, dan zou Club slechts drie punten minder tellen dan zijn Limburgse concurrent. Toch is niet alles peis en vree bij blauw-zwart...

Volgens Het Nieuwsblad kampt Club Brugge in aanloop naar de play-offs met één groot probleem: het is (te) wisselvallig. "Het enige constante aan Club dit seizoen is dat het niet constant is. blauw-zwart kleurt zwart-wit. Topuitslagen tegen Genk, Antwerp of in de Ghelamco Arena worden afgewisseld met nederlagen tegen Waasland-Beveren, Charleroi of Zulte Waregem", schrijft de krant.

"Tegen STVV toonde Club eens te meer twee gezichten", gaat HNB verder. "Sterke eerste kwartieren van beide helften werden opgevolgd door te slordig voetbal, mede doordat het spel geregeld stillag en traag op gang werd gebracht. Club heeft moeite om – in tegenstelling tot vorig jaar – een goede periode om te zetten in doelpunten."

"Tegen STVV viel het doelpunt op een moment dat het alweer een pakje minder ging, maar scoren op een moeilijk moment is dit seizoen geen kwaliteit van Club. Dat kan in play-off 1 maar beter veranderen."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws