Laura Tesoro kapot van verdriet: “Hij is overleden” Buitenland
Buitenland

Laura Tesoro kapot van verdriet: “Hij is overleden”

Laura Tesoro kapot van verdriet: “Hij is overleden”

Vanavond zetten Laura Tesoro, Bart Kaëll, Sean Dhondt, Julie Van den Steen en Niels Albert hun leven voor even ‘on hold’ en ruilen ze de spotlights in voor een job als verpleegkundige. Acht weken lang is op VTM te zien hoe ze in 'Een Echte Job' drie weken meedraaien op een afdeling in het UZ Gent en in het revalidatiecentrum Pulderbos.

Laura Tesoro mocht een handje gaan helpen op de afdeling geriatrie. "Mijn ogen zijn opengegaan, want ik had er een verkeerd beeld van", zegt Laura in Het Laatste Nieuws. "Ik dacht dat we vooral ouderen zouden wassen en verzorgen, maar dat bleek het kleinste deel van het werk te zijn. Ik had het onderschat en mijn respect is alleen maar gestegen."

Laura maakte ook een hartverscheurend moment mee. "Tijdens mijn stage is een van mijn patiënten overleden, daar ben ik heel slecht van geweest", aldus de zangeres. "Ik had hem maar een dag gezien, maar zoiets komt echt binnen. Toen ik het hoorde, barstte ik in tranen uit."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws