Meghan Markle en prins Harry nemen drastische beslissing over hun zoontje Archie: “Ze willen hem dat besparen” Buitenland
Buitenland

Meghan Markle en prins Harry nemen drastische beslissing over hun zoontje Archie: “Ze willen hem dat besparen”

Meghan Markle en prins Harry nemen drastische beslissing over hun zoontje Archie: “Ze willen hem dat besparen”

Hoewel Meghan Markle en prins Harry al lang hebben beslist om hun koninkijke status op te geven, neemt dat niet weg dat hun zoontje Archie nog steeds het geboorterecht heeft om prins van Engeland te worden. Dat zal automatisch gebeuren wanneer Charles koning wordt, zeggen royaltywatchers.

"Zijn ouders kunnen hem dat niet afnemen”, klinkt het bij de kenners. “En hij zal sowieso prins blijven tot hij achttien jaar is. Pas op dat moment kan hij zelf beslissen om zijn koninklijke titels af te zweren. Zolang hij minderjarig is, zal hij prins blijven.” Toch zullen Meghan en Harry hun opvoedingswijze hierdoor niet veranderen.

“Ze zijn van plan om hem een heel gewone, moderne opvoeding te geven in Amerika. Het maakt hen niet uit dat hij dan voor de Britten een prins is”, aldus de experten. “Er ligt een hele oceaan tussen Amerika en Engeland. Archie zal dus niet als een prins hoeven te léven. Dat keurslijf wordt hem bespaard."

Populair

Laatste nieuws