Corona-overlever Lisette mag na 160 dagen het ziekenhuis verlaten: “Het is echt heel erg” Royalty
Royalty

Corona-overlever Lisette mag na 160 dagen het ziekenhuis verlaten: “Het is echt heel erg”

Corona-overlever Lisette mag na 160 dagen het ziekenhuis verlaten: “Het is echt heel erg”

Lisette lag 160 dagen in het ziekenhuis, waarvan 9 weken in coma. De dokters gaven haar 0,0001% kans dat ze het zou overleven. Vrijdag mocht ze dan toch het ziekenhuis verlaten.

"Het is heel moeilijk te snappen na deze rollercoaster van emoties waar we in zaten”, zegt haar zoon op Radio 2. “Dit is een fantastische dag voor ons. Ook voor mijn moeder. Het is niet te onderschatten om zo lang gehospitaliseerd te zijn. Het is een hoogdag die we nooit gaan vergeten!"

“Alle medicatie die er is, had ze al gekregen. Dokters en verplegend personeel hebben er alles aan gedaan om mijn moeder te helpen. Als je dan hoort dat mensen zeggen dat corona niet zo erg is… We weten als familie dat het wel erg is."

Mirakel

“Wij zijn dagelijks gebriefd geweest, ’s ochtends en ’s avonds, over de toestand van mijn moeder. De toestand is ook werkelijk heel kritiek geweest. Er zijn momenten geweest dat het eigenlijk gedaan was met mijn moeder. Er was geen hoop meer. Uiteindelijk heeft ze zich er toch door gevochten. Daarom spreken de dokters van een mirakel."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws