Nicolas Lombaerts duidelijk: "Dat kan Vincent Kompany echt niets schelen" Sport
Sport

Nicolas Lombaerts duidelijk: "Dat kan Vincent Kompany echt niets schelen"

Nicolas Lombaerts duidelijk: "Dat kan Vincent Kompany echt niets schelen"

Vincent Kompany keerde vorige zomer terug naar RSC Anderlecht en is tegenwoordig hoofdcoach van paars-wit. Nicolas Lombaerts gelooft hard in zijn gewezen ploegmaat van bij de Rode Duivels.

“Ik weet dat alle trainers veel kritiek te verduren krijgen. Maar iemand zoals Vincent Kompany kan dat niets schelen", vertelt Lombaerts in de Franstalige krant La Capitale. "Hij doet gewoon zijn ding en zo moet het zijn. De keuze om tegelijkertijd speler en trainer te zijn, was niet de beste. Ik denk dat het nu beter voor Kompany.”

“Daarnaast hoeft Vincent zich geen zorgen meer te maken over blessures. Ik weet zeker dat hij zal slagen als trainer. Hij zal ook tijd krijgen en niet zoals Jess Thorup bij AA Gent na amper enkele speeldagen in het nieuwe seizoen ontslagen worden.”

Té zelfzeker?

“Dat Kompany té zeker is van zichzelf? Als je me die vraag over een andere trainer stelt, zou ik dat misschien beamen, maar niet als het over Vincent gaat. Hij heeft dat vertrouwen nodig om iets te verwezenlijken. Dat is altijd al zo geweest”, besluit Lombaerts.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws