Club Brugge is furieus en haalt uit: "Hoe is het mogelijk?" Sport
Sport

Club Brugge is furieus en haalt uit: "Hoe is het mogelijk?"

Club Brugge is furieus en haalt uit: "Hoe is het mogelijk?"

Club Brugge is absoluut niet te spreken over het feit dat Brandon Mechele maandag positief heeft getest op Covid-19. In een statement op zijn webstek reageert Club furieus. Ze vragen zich bij blauw-zwart af hoe het in Godsnaam mogelijk is dat Mechele corona opliep.

"Club Brugge betreurt dit ten zeerste en wenst te benadrukken dat alle Club-spelers een negatieve test hadden afgelegd alvorens ze naar de nationale ploeg vertrokken, zo ook Brandon Mechele", klinkt het.

"Al 6 maanden lang volgt Club zeer strikt elk protocol rond het Covid-19 virus, zonder ook maar 1 positieve coronatest. Het is dan ook jammer te moeten vernemen dat er net tijdens de interlandperiode 3 Clubspelers (naast Brandon Mechele ook 2 van onze spelers uit de nationale ploeg U17) positief getest hebben", voegt een gepikeerd blauw-zwart er nog aan toe.

Quarantaine

Mechele moet nu zeven dagen in quarantaine en mist sowieso de competitiewedstrijd tegen Waasland-Beveren van aanstaande zaterdag. Als Mechele na die zeven dagen negatief test, mag hij de trainingen hervatten.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws