Willy Sommers heeft lang moeten wachten op deze bijzondere mijlpaal: “Maar eindelijk is het zover” Buitenland
Buitenland

Willy Sommers heeft lang moeten wachten op deze bijzondere mijlpaal: “Maar eindelijk is het zover”

Willy Sommers heeft lang moeten wachten op deze bijzondere mijlpaal: “Maar eindelijk is het zover”

Na een absoluut recordseizoen met gemiddeld meer dan een miljoen kijkers pakt ‘Liefde voor Muziek’ in het voorjaar van 2021 uit met een nieuwe editie. Onder meer Willy Sommers zal er het beste van zichzelf geven.

Exact 50 jaar na de release van zijn eerste grote hit 'Zeven Anjers Zeven Rozen' neemt Willy Sommers deel aan 'Liefde voor Muziek'. Monsterhits als 'Als Een Leeuw In Een Kooi' en 'Laat De Zon In Je Hart' zijn ondertussen cultureel erfgoed en worden door elke Vlaming luidkeels meegezongen. Het repertoire waar collega-artiesten uit kunnen putten is dan ook heel uitgebreid.

“Ik ben enorm blij en dankbaar dat ik kan deelnemen aan ‘Liefde Voor Muziek’”, laat de zanger weten op de website van VTM. “In het verleden werd ik gezien mijn uitgebreid repertoire al vaak getipt door het publiek voor een eventuele deelname en nu is het eindelijk zover!"

“Dit is momenteel ook een lichtpunt in deze donkere en barre coronatijden. Weer eens volop met muziek bezig kunnen zijn en artiesten ontmoeten waar ik nog nooit mee in contact ben gekomen. Spannend! Ik kijk er alvast met veel enthousiasme naar uit!"

Populair

Laatste nieuws