André Hazes gooit het over een heel andere boeg: “Het is echt wel serieus” Buitenland
Buitenland

André Hazes gooit het over een heel andere boeg: “Het is echt wel serieus”

André Hazes gooit het over een heel andere boeg: “Het is echt wel serieus”

Het nieuwe album van André Hazes, ‘Thuis’, komt later dit jaar uit. De ervaringen die hij de afgelopen maanden uit het leven gepuurd heeft, hebben van hem ook een betere muzikant gemaakt, zo beweert hij.

"Als persoon ben ik de afgelopen tijd heel erg gegroeid. Ik ben natuurlijk nog steeds maar 26. Ik ben er nog lang niet", zegt hij aan het ANP. "Als ik zie wat ik nu in mij heb, is dit het beste wat ik kan geven. Ik ben niet meer de losbol, ik laat de drank staan, ik ben echt vader voor het eerst. Ik ben er echt."

De moeilijke periode die hij achter de rug heeft, dragen bij tot de kwaliteit van zijn songs. "Het zijn nu wel echt serieuze dingen waar we over schrijven. Als ik dit vorig jaar had geschreven had iedereen gezegd: ‘hoe kan je hier nu over meepraten’. Maar ik heb het nu natuurlijk echt meegemaakt."

Jaloers

André denkt dat zijn vader, André Hazes senior, hem misschien wel een draai om zijn oren zou hebben gegeven omdat hij het zover had laten komen. "Maar muzikaal gezien is het wel Hazes. Misschien had hij zelfs wel een beetje jaloers geweest op sommige liedjes."

Vooral in de studio voelde André zich opperbest. "Ik dacht: dit klopt zo, en het is echt zoals Hazes zou moeten zijn. Dus ik ben zelf muzikaal weer waar ik hoor", vindt André, die denkt dat zijn vader trots op hem zou zijn geweest. Het album ‘Thuis’ komt op 18 september uit.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws