Cindy, de vrouw van Willy Sommers, verdedigt haar man en uit haar ongenoegen: “Ik vind dat raar, ja” Buitenland
Buitenland

Cindy, de vrouw van Willy Sommers, verdedigt haar man en uit haar ongenoegen: “Ik vind dat raar, ja”

Cindy, de vrouw van Willy Sommers, verdedigt haar man en uit haar ongenoegen: “Ik vind dat raar, ja”

Onlangs raakte bekend dat Willy Sommers eindelijk te zien zal zijn in de nieuwe reeks van ‘Liefde Voor Muziek’. Geen moment te vroeg, vindt Cindy, de vrouw van de zanger. Het programma zal dan al aan zijn zevende seizoen beginnen.

"We hebben er zolang op moeten wachten”, zegt Cindy in Dag Allemaal. “Elke keer was het toch weer een kleine ontgoocheling als Willy er niet bij was. Mensen vroegen mij vaak wanneer hij eens mocht meedoen. Het is toch wel raar dat het zolang heeft geduurd, een artiest met zo’n repertoire. Maar eigenlijk waren we ervan overtuigd dat het er ooit toch van zou komen."

50 jaar lang al staat Willy Sommers op de Vlaamse podia. Niet veel artiesten zullen hem dat nadoen, denkt Cindy, en dus is het niet meer dan normaal dat hij gevraagd werd. “Willy verdient dit, hij is de knuffelbeer van Vlaanderen en hoort in dit programma thuis."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws