Maandag 28 September 2020 - 14:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Leen Dendievel onthult iets wat niemand wist over haar: "Gewoon verschrikkelijk"

Leen Dendievel onthult iets wat niemand wist over haar:

Leen Dendievel heeft op Joe een opvallend geheim over zichzelf opgebiecht. Ze kroop namelijk tien jaar lang niet zelf achter het stuur in de wagen.

"Ongeveer 18 jaar geleden heb ik mijn rijbewijs behaald en heb nadien tien jaar niet met de wagen gereden”, vertelt Leen. “Tot ik de man van mijn leven tegenkwam en die zei ‘Liefje kom, achter het stuur. Je gaat dat gewoon doen’. Udo heeft mij terug over de streep getrokken. Ik deed het niet graag, ik vond het gewoon verschrikkelijk.”

 

“Ik vond met de auto rijden al niet leuk en op een bepaald moment was ik met mijn mama onderweg naar de winkel", vervolgt Leen. "Wij reden op de baan en moesten links inslaan om de parking van de GB op te rijden. De auto’s kwamen uit de tegenovergestelde richting en mijn moeder was maar aan het zeggen ‘allez, rij daar in, rij daar in’. Ik zei toen: ‘ik ga uitstappen en ik rij nooit meer’. Ik heb de wagen geparkeerd, heb de sleutels van de wagen aan mijn moeder gegeven en heb toen gezegd dat ik nooit meer zou rijden.”

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Leen Dendievel  I  shownieuws