VTM-kijkers hebben het helemaal gehad met Marc Van Ranst: “Een dictator die psychisch niet in orde is” Buitenland
Buitenland

VTM-kijkers hebben het helemaal gehad met Marc Van Ranst: “Een dictator die psychisch niet in orde is”

VTM-kijkers hebben het helemaal gehad met Marc Van Ranst: “Een dictator die psychisch niet in orde is”

Marc Van Ranst was gisteren te gast op het ‘VTM Nieuws’. De kijkers van de zender lijken helemaal te zijn uitgekeken op de bekendste Belgische viroloog. Dat bleek uit de reacties op de sociale media achteraf.

"Ik vind dat hij een hele arrogante man is geworden. Of ik zijn mening nu wel of niet deel, de arrogantie straalt te veel van hem af, hij toont ook totaal geen respect voor de mensen in het land”, klinkt het streng bij een kijker.

“Ik vond hem in het begin redelijk, maar vind dit nu een hele enge, rare man geworden die veel te veel op tv verschijnt. En dan zegt hij op die rechtszaak dat hij beter in zijn laboratorium had kunnen zijn, maar daar zit die al maanden niet meer. Van studio naar studio gaat die gewoon, denk ik."

Grootheidswaanzin

“Weekend is voorbij. Hij is er weer als de kippen bij om de mensen bang te maken. Wat was het een rustig weekend”, doelt iemand op de zwijgstaking van Van Ranst afgelopen weekend. “Psychisch niet in orde denk ik. Als hij een dag niet op tv kan komen is het een ramp."

“Die Marc Van Ranst lijdt echt aan grootheidswaanzin, hij vindt zichzelf geweldig en denkt iedereen onder controle te houden. Een echte communistische dictator”, besluit een ander. “Jammer dat die zwijgstaking al voorbij is”, oppert nog één van de nieuws-kijkers. “Een 'coronacommissaris'... Een uitvinding van mister Van Ranst himself, waarvan hij de taak sowieso op zichzelf wil nemen. Ik kijk al uit naar zijn volgende uitvinding... NOT!"

Populair

Laatste nieuws