Woensdag 30 September 2020 - 12:00   I   Foto: Pixabay  I   door Redactie

Man verkracht dochter (12) een jaar lang en bezwangert haar terwijl moeder en zoontje gewoon in andere kamer zitten

Man verkracht dochter (12)  een jaar lang en bezwangert haar terwijl moeder en zoontje gewoon in andere kamer zitten

Een man uit Sevilla, Spanje, die zijn dochter herhaaldelijk verkrachtte en zelfs bezwangerde, is veroordeeld tot 12 jaar effectieve celstraf. Hij gaf de feiten toe en pleitte schuldig.

De ziekelijke man begon zijn dochter te verkrachten in 2018 toen ze 12 was, en dit ging door tot 13 oktober 2019, toen ze met hevige buikpijn naar het ziekenhuis werd gebracht. Een dokter ontdekte dat het meisje 21 weken zwanger was, meldde de Olive Press. Het meisje vertelde haar moeder dat ze werd misbruikt, maar kreeg te horen dat ze een "wilde fantasie" had, aldus het politierapport.

De man gaf toe dat hij zijn dochter meermaals verkrachtte in de woonkamer terwijl zijn vrouw en zoontje lagen te slapen in een andere kamer. Hij mishandelde haar ook. Aanklagers zeiden dat het intelligentieniveau van het meisje lager dan gemiddeld lag, wat betekende dat ze kwetsbaarder was.

De man werd veroordeeld tot 12 jaar gevangenisstraf, het verlies van de ouderlijke rechten over zijn dochter en zoon, en een huisverbod, wat betekent dat hij 15 jaar op 1 km afstand van zijn dochter moet blijven. Zijn bekentenis betekende dat zijn straf werd teruggebracht van de gebruikelijke 15 tot 18 jaar tot 12 jaar.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Sevilla  I  verkracht  I  Spanje  I  misbruik