‘Thuis’-fans in shock: “Dit wordt het volgende slachtoffer van Jacques” Buitenland
Buitenland

‘Thuis’-fans in shock: “Dit wordt het volgende slachtoffer van Jacques”

‘Thuis’-fans in shock: “Dit wordt het volgende slachtoffer van Jacques”

Omdat Jasper doorhad dat Jacques degene is die achter het seksuele geweld tegen Thilly zit, koos Jacques voor de gruwelijke oplossing: Jasper uitschakelen. Jasper is echter niet de enige die het Jacques lastig maakt.

Ook Christine haalt Jacques het bloed vanonder de nagels. Kijkers waarschuwen haar, maar zien het ook met haar niet goed aflopen. “Opgelet christine, of je wordt het volgende slachtoffer. Ik kan haar niet ruiken of zien, maar zo moet ze niet eindigen hé”, zegt iemand op een van de fansites. “Die Christine is Jacques aan het uitdagen. Straks krijgt ze ook een hamer op haar kop en is het ook met haar gedaan, want die Jacques deinst nergens voor terug”, aldus een ander.

“Ojee, Christine begeeft zich op glad ijs! Straks wordt zij ook het slachtoffer van die creep”, vreest een trouwe kijker. Al zijn er ook fans die er wél een goed einde in zien: “Christine ontmaskert Jacques en wanneer hij haar ook wil vermoorden wordt ze op het nippertje gered door Adil."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws