Compleet onverwacht: opvolger van Ben Crabbé in ‘Blokken’ staat al klaar Buitenland
Buitenland

Compleet onverwacht: opvolger van Ben Crabbé in ‘Blokken’ staat al klaar

Compleet onverwacht: opvolger van Ben Crabbé in ‘Blokken’ staat al klaar

Gert Verhulst en James Cooke mochten gisteren Sven De Ridder ontvangen op de Evanna. In de rubriek ‘Bedgeheimen’ van ‘Gert Late Night’ onthulde de acteur dat hij dolgraag eens een programma zou presenteren.

En als het aan Sven zelf ligt, zou dat nog niet eender welk programma zijn waarvan hij de presentator van zou worden. “Blokken. Goh, dat zou ik zo graag doen”, zegt hij. Daar plaatste hij echter snel een kanttekening bij. “Maar… Ik wil dat nu niet doen. Want wie dat nu doet, doet dat fantastisch. Ik ben zo’n fan van Ben Crabbé. Als die ooit zegt: ‘Pff, ik heb er genoeg van’…”

Het ging ook even over de ‘koude oorlog’ tussen Sven en zijn vader, Ruud De Ridder. “Of ik hem mis? Dat heb ik lang gehad, ja”, geeft de acteur toe. “Ik heb een fantastische jeugd gehad, ik heb een fantastische papa gehad. Die herinnering heb ik. Ik stuur hem ook geregeld berichten. Met Kerstmis, of met verjaardagen. Ik krijg nooit antwoord, maar ik stuur wel berichten."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws