Jean-Marie Dedecker haalt zwaar uit naar Vivaldi-regering: "De smurfen zeggen er niet bij wie de rekening gaat betalen" Politiek
Politiek

Jean-Marie Dedecker haalt zwaar uit naar Vivaldi-regering: "De smurfen zeggen er niet bij wie de rekening gaat betalen"

Jean-Marie Dedecker haalt zwaar uit naar Vivaldi-regering: "De smurfen zeggen er niet bij wie de rekening gaat betalen"

Jean-Marie Dedecker heeft fors uitgehaald naar de nieuwe regering. Vooral het minimumpensioen van 1.500 euro neemt hij zwaar onder vuur.

"De pensioenhervorming wordt straks de achilleshiel van de nieuwe federale regering. Die smurfenclub van zeven kabouterpartijtjes onder Waalse tutele heeft besloten om het minimumpensioen voor iedereen op te trekken tot 1.500 euro", aldus Dedecker in zijn column op Knack.be.

"Een meeruitgave van 3,2 miljard euro per jaar, want zo'n 1,2 miljoen bejaarden krijgen nu maandelijks minder in hun pensioenzakje. Alleen zeggen de smurfen er niet bij wie de rekening gaat betalen."

Frank Vandenbroucke

"Frank Vandenbroucke mag nu terug meespelen in het Vivaldi-orkest. He's back bitches. Hij was minister van sociale zaken en pensioenen in het Paars-groene kabinet van Verhofstadt van 1999 tot 2003. Samen met 'teletubbie' Vande Lanotte was hij oprichter van het oplichtersvehikel Zilverfonds. Met het vooruitzicht op de ergste economische crisis sedert de grote depressie zijn we overgeleverd aan diezelfde Paars-groene politieke club die twintig jaar geleden onze pensioenpot verteerde. Mijn vertrouwen ligt diep onder de armoedegrens

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws