Laura uit 'Blind Getrouwd' legt ziel bloot: "Ze hebben me heel hard aangepakt" Buitenland
Buitenland

Laura uit 'Blind Getrouwd' legt ziel bloot: "Ze hebben me heel hard aangepakt"

Laura uit 'Blind Getrouwd' legt ziel bloot: "Ze hebben me heel hard aangepakt"

Gisteren was het een jaar geleden dat Laura met Sonny in het huwelijksbootje stapte in 'Blind Getrouwd'. Helaas hield hun huwelijk geen stand. Op Instagram blikte Laura er toch nog eens op terug.

"Vandaag 4 oktober 2020 om 12.30u is het exact 1 jaar geleden dat ik een ruimte binnen ben gestapt zonder te weten wie daar op mij stond te wachten. Ook al was de pers enorm hard voor mij, toch heb ik geen seconde spijt en ben ik sterker dan ooit", vertelt Laura.

"Het was een periode waar ik enorm veel van genoten heb en enorm veel van geleerd heb. De eerste weken had ik het lastig, maar ik ben altijd mezelf gebleven en ben nooit een rolletje gaan spelen ondanks ik wist dat ik gefilmd werd. Ik hoopte ook dat dit een blijvend sprookje was, maar sommige dingen lopen niet helemaal hoe je wilt."

"Als je over sommige belangrijke dingen anders denkt in het leven, is het heel moeilijk om jezelf altijd op je gemak te voelen. Gelukkig beseffen veel mensen dat een uurtje tv niet volledig weerspiegelt wie je bent."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws