Lieven Scheire heeft een opvallende boodschap voor Ben Crabbé: “Hij zal het aan den lijve ondervinden” Buitenland
Buitenland

Lieven Scheire heeft een opvallende boodschap voor Ben Crabbé: “Hij zal het aan den lijve ondervinden”

Lieven Scheire heeft een opvallende boodschap voor Ben Crabbé: “Hij zal het aan den lijve ondervinden”

Volgende week gaat het nieuwe seizoen van ‘De Slimste Mens’ van start. Humo polste al eens bij Lieven Scheire wie hij denkt dat zijn opvolger zal worden al winnaar van de VIER-quiz.

"Goh... Ella Leyers heeft natuurlijk haar familienaam mee, want zowel haar vader als haar zus heeft in het verleden al hoge ogen gegooid in ‘De slimste mens’”, weet Lieven. De kansen van iets oudere deelnemers, zoals Ben Crabbé, schat hij iets minder in.

“Op zich geloof ik daar wel in, alleen heb ik tijdens mijn deelname gemerkt dat ik als late dertiger al een beetje de rol moest lossen als het over onderwerpen ging die de jonge generatie aanbelangen, zoals de TikTokkers, de YouTubers en de Taylor Swifts van deze wereld."

“De meeste redactieleden zijn jonger dan ik, en dus zeker ook jonger dan Ben Crabbé en Jan Verheyen”, zegt de wetenschapper. “Ik vermoed dat ze dat aan den lijve zullen ondervinden, want het is de redactie die de vragen opstelt."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws