Heel VTM is in diepe rouw na overlijden Buitenland
Buitenland

Heel VTM is in diepe rouw na overlijden

Heel VTM is in diepe rouw na overlijden

Het overlijden van Gerty Christoffels is ook bij VTM hard aangekomen. De presentatrice overleed op 62-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker. Ze was in het verleden nog werkzaam bij VTM.

Gerty was vanaf 1995 meer dan 10 jaar lang één van de vaste gezichten van VTM. Ze presenteerde warme familieprogramma's zoals De Surprise Show, Trouw Met Mij, Wie Van De Drie? en haar talkshow Gerty. Gerty was in 1998 ook meter van de goeddoelactie Levenslijn. In 2017 was ze nog te zien in Hoe Zal Ik Het Zeggen? en recent ook in Wat Een Jaar, waarin ze aan de zijde van Jacques Vermeire terugkeerde naar het jaar 1969.

"Waar Gerty verscheen, werden mensen blij gemaakt of verrast”, vertelt Dirk Lodewyckx, algemeen directeur TV, Streaming en Radio bij DPG Media. “Van bij hun huwelijksaanzoek in Trouw Met Mij tot mensen verrassen in de Surprise Show of niet zo lang geleden in Hoe Zal Ik Het Zeggen?. Meer dan 10 jaar lang heeft Gerty de dag van heel wat Vlamingen gekleurd. We denken met veel warmte terug aan haar grote glimlach, haar unieke talent en de hartverwarmende programma’s die ze bij VTM heeft gemaakt.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws