Kaat Bollen over de vrouwen van Peter Van de Veire, Sean Dhondt en Stan Van Samang: "Dat doet er voor hen zelfs niet meer toe" Buitenland
Buitenland

Kaat Bollen over de vrouwen van Peter Van de Veire, Sean Dhondt en Stan Van Samang: "Dat doet er voor hen zelfs niet meer toe"

Kaat Bollen over de vrouwen van Peter Van de Veire, Sean Dhondt en Stan Van Samang: "Dat doet er voor hen zelfs niet meer toe"

Kunnen de vrouwen van Stan Van Samang, Sean Dhondt en Peter Van de Veire nu opgelucht ademhalen dat ze bedrogen werden met een man en niet met een vrouw? Volgens seksuologe Kaat Bollen maakt dat geen enkel verschil.

"Volgens mij doet dat er voor hun vrouwen niet meer toe. Die heren wisten immers niet dat er een man achter dat valse profiel zat, hé. Het is niet zo dat ze hun biseksueel kantje verkenden of zo", vertelt Kaat in TV-Familie. "Dat die catfisher een jongeman is die op mooie mannen kickt, is ergens wel een compliment voor de drie. Maar ik denk dat Peter, Stan en Sean liever op een andere manier complimentjes krijgen..."

Eerder gaf Sean al openlijk toe dat zijn huwelijk door een storm gaat na de gelekte naaktbeelden van hem. Ook tussen Stan Van Samang en zijn Barbara zou het geen rozegeur en maneschijn zijn. Over de relatie van Peter Van de Veire is weinig tot niets geweten.

Populair

Laatste nieuws