Horeca in Vlaanderen zit in zak en as: "Aan iedereen die de regels overtreden heeft: jullie verantwoordelijkheid is verpletterend" Royalty
Royalty

Horeca in Vlaanderen zit in zak en as: "Aan iedereen die de regels overtreden heeft: jullie verantwoordelijkheid is verpletterend"

Horeca in Vlaanderen zit in zak en as: "Aan iedereen die de regels overtreden heeft: jullie verantwoordelijkheid is verpletterend"

Matthias De Caluwe van Horeca Vlaanderen heeft zwaar uitgehaald naar de beslissing om de horeca een maand te sluiten.

"Dit is een gitzwarte vrijdag. Nog een kleine communiccatietip: in het midden van de avondshift. Je raakt 61.000 mensen. Dit komt onwaarschijnlijk hard aan."

"We hadden recent nog de bevestiging dat er amper besmettingen waren. Als daar geen bewijzen voor zijn, dan voelt dat heel onrechtvaardig aan. We zijn een beetje de jojo van de samenleving."

"We krijgen amper meldingen van opvragen van die contactregistratie. Er zijn ook nog verschillen in Nederland, want wij dragen een mondmasker. Dit was een absolute mondmasker."

"Er moet een waanzinnige financiële compensatie komen. Dat moet de regering doen. Ik vind dit een verpletterende verantwoordelijkheid voor iedereen die de regels heeft overtreden heeft in het land. Er worden nu 61.000 mensen en ondernemers getroffen.

Populair

Laatste nieuws