Courtois gewaarschuwd voor gevaarlijke WAG: 'Ze doet het voor je geld' Sport
Sport

Courtois gewaarschuwd voor gevaarlijke WAG: 'Ze doet het voor je geld'

Courtois gewaarschuwd voor gevaarlijke WAG: 'Ze doet het voor je geld'

Thibaut Courtois zou sinds kort iets hebben met het Spaanse model Alba Carrillo. De 32-jarige schone had in het verleden al relaties met andere sporters. Courtois wordt dan ook gewaarschuwd voor zijn nieuwe WAG.

"Alba Carrillo is een bekend gezicht in Spanje. Ze debuteerde in 2007 in het tv-programma ‘Supermodelo’. Maar Alba haalde haar bekendheid voornamelijk uit haar relaties met topsporters en de veelbesproken liefdesbreuken", schrijft TV-Familie.

"Met de Spaanse motorcrosser Fonsi Nieto (40) heeft ze een zoontje, Lucas. Na hun breuk begon ze een relatie met de tennisser Feliciano López (37). Ze trouwden in 2015, maar twee jaar later was het over en uit. En vlak vóór Thibaut Courtois had ze een relatie met een ingenieur."

"Het is voor zijn geld"

TV-Familie heeft serieuze vermoedens dat Alba een relatie begon met Courtois voor diens geld. "Het zou niemand verbazen als ze haar relatie met Thibaut Courtois, die de discretie zelve is wat zijn privéleven betreft, zélf naar de pers heeft gelekt", laat een anonieme bron weten in het weekblad. Een gewaarschuwd man is er twee waard, Thibaut...

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws