Koen Wauters doet een speciale oproep: “Laat het me zo snel mogelijk weten” Buitenland
Buitenland

Koen Wauters doet een speciale oproep: “Laat het me zo snel mogelijk weten”

Koen Wauters doet een speciale oproep: “Laat het me zo snel mogelijk weten”

Terwijl de dagen buiten steeds donkerder worden, probeert VTM ze binnen net iets kleurrijker te maken. Het coronavirus duwt ons ‘terug in ons kot’ en daarom slaan verschillende VTM-gezichten vanaf vandaag - dinsdag 27 oktober - de handen in elkaar om wat kleur in de dag van de kijkers te brengen.

Dat doen ze met De Kleurmakers, een initiatief waarbij ze elke dag een ludieke, hartverwarmende of verbindende uitdaging op de kijkers loslaten met als doel voor wat extra ontspanning te zorgen. De leukste inzendingen zijn elke avond om 20.35 uur te zien bij VTM.

Koen Wauters presenteert vanavond de grote finale van ‘Snackmasters’ en bijt de spits af met een eerste opdracht. “Wil jij De Kleurmaker van vandaag worden? Laat me dan nu weten wat jij kan doen met je favoriete snack”, klonk het in de video-oproep van Koen Wauters.

“Kan je bijvoorbeeld super snel je favoriete koek oppeuzelen? Of open je je zak chips op een speciale manier? Dan verschijn jij vanavond misschien wel hier bij VTM als Kleurmaker.” Later deze week vuren ook nog o.a. Sean Dhondt en Marcelo Ballardin hun uitdaging af op de kijkers.

Populair

Laatste nieuws